Salon CareFull op Facebook Salon CareFull op Instragram

Salon CareFull

Salon CareFull is gevestigd in het centrum van Beilen in de gemeente Midden-Drenthe. De salon is makkelijk te bereiken met auto of openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. U kunt bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen, huidverbetering, harsbehandelingen, lichaamsmassages, productadvies, visagie en handverzorging.

Het interieur van Salon CareFull is zo ingericht dat het rust en warme uitstraalt. Hierdoor is het de ideale omgeving voor ontspanning en persoonlijke verzorging. Voor het maken van een afspraak of voor vragen over het aanbod van Salon CareFull kunt u via de contactpagina een bericht sturen of telefonisch contact met ons opnemen of kom langs in de salon en we staan u meteen te woord.

Bij de ingang van de salon bevind zich een zithoekje waar u plaats mag nemen voor een kopje koffie of thee. Vanuit hier wordt u opgehaald voor uw behandeling.

Bent u op zoek naar een gezellige salon waar persoonlijke aandacht voorop staat? Dan bent u bij Salon CareFull aan het goede adres!

Graag tot ziens bij schoonheidssalon CareFull in Beilen!

Uw schoonheidsspecialiste,

Sharon Jones