Salon CareFull op Facebook Salon CareFull op Instragram

Brows! Ombré, powder & Microblading!

Wake up, don‘t make – up! De ideale oplossing, permanente make-up!

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid, hierdoor heb je tot wel 4 jaar plezier van je aangebrachte eyeliner of wenkrauwen!

Anders dan bij tatoeages is de PMU semi permanent. Het vervaagt, dit doordat de pigmenten minder diep in de huid worden gezet. Gemiddeld blijft de pigmentatie 1 tot 5 jaar mooi. Geleidelijk aan vervaagt de aangebrachte pigment en kan er een touch-up behandeling ingepland worden.

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Er zijn veel redenen te bedenken waarom je zou kunnen kiezen voor PMU.

  • Lichte wenkbrauwen en niet meer dagelijks willen bijtekenen
  • Dunne of zelfs bijna geen wenkbrauwen en je wilt ze graag weer mooi vol laten lijken
  • Allergie voor cosmetica
  • Een litteken in je wenkbrauw
  • Ook een mooie oplossing voor als u een chemokuur moet ondergaan en je kans hebt op haaruitval

Technieken

Ombré Brows

Met deze techniek worden de wenkbrauwen op een heel subtiele wijze gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof je wenkbrauwen met een poeder zijn ingekleurd. De aanzet van de wenkbrauw krijgt een lichte schaduw en naar de punt toe wordt deze met een natuurlijke overloop steeds donkerder.

Microblading

Microblading is de meest natuurlijke manier om wenkbrauwen te maken. Met deze techniek worden er kleine krasjes gemaakt in de huid die lijken op haartjes waardoor ze er weer mooi vol uitzien. Deze techniek is ook ideaal als je bijvoorbeeld een stukje van je wenkbrauw mist.

Intake

We starten altijd met een intake. Tijdens dit gesprek bespreken we o.a. je medische gegevens omdat we niet in alle gevallen mogen behandelen. Na een korte uitleg over hoe de behandeling verder zal verlopen gaan we de vorm bepalen en je wenkbrauwen voortekenen. Na het voortekenen heb je al een heel goed beeld van het eindresultaat. Hierna wordt de techniek naar keuze toegepast.

Touch-up

Na een week of 6 (maximaal 3 maanden) wordt de Touch-up gepland. Omdat de huid na de eerste behandeling vaak nog veel kleur verliest lopen we tijdens deze afspraak de wenkbrauwen helemaal na en waar nodig worden ze bijgewerkt.

Kijk voor de prijzen op de tarievenpagina of neem contact met ons op.