Salon CareFull op Facebook Salon CareFull op Instragram

Make-up

Salon CareFull is verkooppunt van het professionele visagisten merk Make-up Studio. Het Amsterdamse merk is al bijna 30 jaar een begrip in de wereld van professionele visagie. Oprichter Wil van het Hek streefde naar make-up van de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Dit is vandaag de dag nog steeds de missie en passie van Make-up Studio. Inmiddels wordt het merk in meer dan 60 landen verkocht.

Make-up

Make-up Studio biedt een breed en innovatief assortiment aan make-up producten, afgestemd op de wensen van de professionele make-up artist én moderne vrouw. Het zeer uitgebreide assortiment make-up bestaat uit meer dan 200 kleuren oogschaduw, maar liefst 130 kleuren nagellak, 140 lipkleuren, 40 kleuren blusher en meer dan 100 kleuren foundation. Bovendien kan er met het exclusieve 'Mix & Match' systeem een persoonlijk kleurenpalet oogschaduw, lipstick, blusher en/of concealer worden samengesteld.

Advies

Voor persoonlijk advies kun je uiteraard terecht bij Salon CareFull. Schoonheidsspecialiste én visagiste Sharon Jones helpt u graag met een passende make-up voor elke gelegenheid.

De producten van Make-up Studio zijn hypo-allergeen en worden niet getest op dieren.

Wilt u make-up advies of opgemaakt worden? Kijk voor de prijzen op de tarievenpagina of neem contact met ons op.