Salon CareFull op Facebook Salon CareFull op Instragram

Gladskin - Goed nieuws voor uw huid!

Heeft u last van roodheid, jeuk, puistjes of een ge├»rriteerde huid? Op de huid zitten miljarden bacteriën. De talloze goede bacteriën zijn onmisbaar voor een gezonde huid. De slechte bacteriën, zoals de veelvoorkomende Staphylococcus aureus-bacterie, kunnen huidontstekingen veroorzaken of verergeren.

Gladskin, met het actieve enzym Staphefek™, is 's werelds enige product dat uitsluitend de veelvoorkomende Staphylococcus aureus-bacterie doodt. In tegenstelling tot veel gangbare middelen laat Gladskin de goede bacteriën, die nodig zijn voor een gezonde huid, met rust. Dat betekent goed nieuws voor mensen met huidproblemen, zoals acne, eczeem, rosacea of huidirritatie.

Met deze doelgerichte aanpak van Gladskin begint er een heel nieuw tijdperk in de aanpak van huidproblemen zoals acne, eczeem, rosacea en overige vormen van huidirritatie.

  • Gladskin Acne: Significante vermindering van puistjes en mee-eters
  • Gladskin Eczema: Significante vermindering van jeuk en roodheid
  • Gladskin Skin Irritation: Voorkomt irritatie door ontstoken haarzakjes
  • Gladskin Rosacea: Significante vermindering van ontstekingsverschijnselen

De technologie achter Gladskin producten komt voort uit jarenlang wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door Micreos Human Health in samenwerking met het Zwitserse Federale Technologie Instituut (ETH) in Zurich.

Wilt u meer informatie over het productaanbod en verschillende behandelingen van schoonheidssalon CareFull? Ga dan naar de contactpagina.