Salon CareFull op Facebook Salon CareFull op Instragram

Gezichtsbehandelingen

Om een persoonlijk huidadvies te kunnen geven starten we iedere behandeling met een huidanalyse. Dit is om te bepalen wat voor huidtype u heeft maar ook om te bekijken in wat voor conditie uw huid op dit moment verkeerd. Dit kan per seizoen erg verschillen maar ook in momenten van stres kan de conditie van uw huid opeens erg veranderen.

De schoonheidsspecialiste bekijkt uw huid per zone en neemt met u uw dagelijkse rituelen door, welke producten gebruikt u thuis?

Samen wordt er besloten wat de beste behandelingen zijn die bij uw wensen aansluiten om uw huid te verbeteren.

Reinigingsbehandeling (+/- 45 minuten)

Deze korte gezichtsbehandeling is gericht op het reinigen en verzorgen van de huid. Oppervlakte reiniging, diepte reiniging, verwijderen van oneffenheden, masker, dagverzorging

Volledige gezichtsbehandeling (+/- 75 minuten)

Tijdens deze behandeling schenken we naast het verzorgen van uw huid ook aandacht aan de innerlijke ontspanning doormiddel van het gebruik van heerlijk geurende complexen en massage technieken. Door de massage wordt de doorbloeding van uw huid gestimuleerd en is daardoor beter is staat afvalstoffen af te voeren en werkstoffen op te nemen. Oppervlakte reiniging, epileren van de wenkbrauwen, diepte reiniging, verwijderen van oneffenheden, gelaatsmassage, serum, masker, dagverzorging

Gezichtsbehandelingen zijn naar wens uit te breiden met eventuele deelbehandelingen, hierbij kunt u denken aan het verven van u wenkbrauwen en/of wimpers of het verwijderen van ongewenste haargroei. Kijk voor de mogelijkheden op de pagina deelbehandelingen.

Heeft uw huid een extra intensieve behandeling nodig?
Neem dan een kijkje op de pagina huidverbetering om te lezen over onze manuele Microdermabrasie behandeling.

Shiatsu Massage gelaat

Bent u vermoeid en bent u toe aan pure ontspanning en een moment voor jezelf? Dan is deze massage iets voor jou. Shiatsu, ook wel drukpuntmassage genoemd, is afkomstig uit Japan en gaat uit van de Oosterse geneeswijze waarbij de balans tussen lichaam en geest hersteld wordt. Door het uitoefenen van druk op specifieke punten die op de meridianen (energiebanen) liggen wordt de circulatie van energie gestimuleerd en worden blokkades van de energiestroom opgeheven. Shiatsu wordt daarom vaak ingezet bij stress gerelateerde klachten. Ook bij hoofdpijn geeft deze vorm van massage vaak verlichting.

U kunt bij ons terecht voor een ontspannende Shiatsu behandeling waarbij niet therapeutisch gewerkt wordt.