Salon CareFull op Facebook Salon CareFull op Instragram

Deelbehandelingen

Heeft u geen tijd voor een volledige schoonheidsbehandeling maar wilt u bijvoorbeeld toch ongewenst haar laten verwijderen of uw wimpers laten verven dan zijn de volgende deelbehandelingen voor u wellicht een uitkomst.

  • Epileren
  • Verven wimpers en/of wenkbrauwen
  • Harsen bovenlip, kin en kaaklijn

Kijk voor de prijzen van al deze schoonheidsbehandelingen op de tarievenpagina.

Wenkbrauwen epileren en verven

Veel vrouwen kiezen er voor hun wenkbrauwen smaller en donkerder te maken. Dit kan door de wenkbrauwen te epileren en te verven. Epileren is een vorm van ontharen met, in dit geval, een pincet. Epileren wil zeggen dat je de haar met wortel en al uit de huid verwijderd.

De wenkbrauwen geven ieder gezicht een eigen uitdrukking. Tevens zijn ze nodig om de expressies van onze gevoelens weer te geven en hebben daardoor een veel grotere taak dan we soms denken.

Verandering aan de wenkbrauwen door middel van epileren of verven kunnen dan ook een effect hebben op ieders gezichtsuitdrukking. Donkere wenkbrauwen kunnen een gezicht expressiever maken, als ze niet te breed zijn. Wanneer wenkbrauwen namelijk erg breed zijn vermindert de expressieve functie. Een verhoogde wenkbrauwboog komt open en uitnodigend over.

Wimpers verven

Heeft u blonde wimpers of heeft u moeite om ook aan het begin van u wimpers mooi mascara aan te brengen dan kunt u ook uw wimpers laten verven. Het verven van de wimpers is ook ideaal voor bijvoorbeeld op vakantie, zo heeft u nooit meer last van uitgelopen mascara tijdens het zwemmen.

Harsen

Harsen is een vorm van ontharen door middel van epileren. Hierbij wordt echter gebruik gemaakt van hars. Omdat je de haren met wortel en al verwijderd heb je geen last van stoppeltjes en blijven de haartjes tussen de drie tot zes weken weg.

Harsen is de ideale behandeling tegen ongewenste haren. Bij ongewenste haargroei kunt u denken aan overbeharing op de bovenlip, wangen, kin en kaaklijn. In de praktijk blijkt dat sommige haren na het harsen niet terugkomen, het is daarom verstandig om regelmatig een harsbehandeling te ondergaan.