Salon CareFull op Facebook Salon CareFull op Twitter Salon CareFull op Instragram

Huidverbetering door Microdermabrasie

De behandeling met de Micrabrader

De Micrabrader is een systeem dat eenvoudig en zeer effectief werkt om de huid te peelen. Het handstuk zorgt voor een vacuüm zuiging. Tegelijkertijd worden er zeer kleine kristallen uit het mondstuk op de huid geblazen die de dode huidcellen verwijderen en afvoeren om het peeling effect te bereiken..

Dit zorgt voor huidverbetering en huidverjonging. Littekens en rimpels vervagen, de huid krijgt een betere doorbloeding en er ontstaat een gladde en gave huid. Bij een acne huid worden de onzuiverheden minder en de acne neemt snel af. Het grote voordeel van microdermabrasie is dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling. De huid herstelt zichzelf hierdoor sneller met nieuwe en jonge cellen. Al na één week is het eerste resultaat van huitverbetering zichtbaar. Het resultaat na een volledige kuur is ongekend.

We zetten alle Micro-dermabrasie toepassingen voor u op een rijtje:

 • Huidverjonging
 • Anti-rimpel behandeling
 • Huidverfrissing (rokershuid en doffe huid)
 • Pigment- en ouderdomsvlek verwijdering
 • Verzachten littekens (snij- en brandwonden)
 • Vermindering hardnekkige acne
 • Vervaging acne littekens

Huidverbetering met behulp van de DermaShaper

Instant facelift met de Dermashaper behandeling

Een behandeling voor huidverbetering met de Bentlon DermaShaper heeft een zeer intensieve werking met direct resultaat. Al na één behandeling met de DermaShaper heeft u zichtbare huidverbetering en wordt de klok terug gezet. U ziet het en u voelt het. Uw huid heeft een strakker en gladder uiterlijk en fijne lijntjes en rimpels zijn vager. Indien u de behandeling in kuurverband n eemt, zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden.

De DermaShaper kan ingezet worden voor een breed scala aan behandelingen:

 • Intensieve huidverjonging
 • Verstevigende gelaatsbehandeling
 • Drainage onder de ogen
 • Kalmeren en herstellen bij couperose en gevoelige huid
 • Kalmeren en herstellen van de getraumatiseerde huid na acnébehandeling, chirurgische ingrepen of micro-dermabrasie
 • Kalmeren en herstellen van de huid na (zon)verbranding
 • Het behandelen van verklevingen en littekens op het gelaat

Ook kunnen er met de Dermashaper specifieke zones en rimpels behandeld worden. Bijvoorbeeld de fijne lijntjes rond de ogen. Wallen en kringen, die vaak als storend worden ervaren, kunnen met een drainerende behandeling verminderen worden en zorgen voor plaatselijke huidverbetering.

De behandelingen met de Bentlon DermaShaper geven direct zichtbaar en voelbaar resultaat van de huidverbetering. De huid krijgt meer spanning, rimpels worden weggewerkt, wallen verminderen en de huid vertoont aanzienlijk minder roodheid. De behandeling met de DermaShaper wordt dan ook de instant facelift genoemd.

Door de behandeling met de DermaShaper wordt de klok terug gezet en is huidverbetering direct zichtbaar. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid wordt soepeler.

Combinatiebehandelingen voor optimale huidverbetering

Voor optimale huidverbetering zijn de behandelingen met de DermaShaper en Microdermabrasie goed te combineren omdat het de huid met de ultrasoon optie weer kalmeert en roodheid verminderd. Ook kunnen werkstoffen door middel van ionisatie dieper in de huid worden ingesluisd en helpt elektrotherapie de huid te versterken en vetophopingen doeltreffend af te breken.